Super praktische afvulkop 

Interessant voor bedrijven in de food-, cosmetische en farmaceutische industrie is de door VosTec ME ontwikkelde afvulkop. Deze is leverbaar in twee uitvoeringen, te weten voor handmatig dan wel automatisch afvullen. Tevens is de afvulkop eenvoudig om te bouwen ten behoeve van verschillende volumes.

Variëren met volumes in een handomdraai.

 

De afvulkop die VosTec ME na een voortraject van uitdenken, ontwikkelen, uitvoerig testdraaien, aanpassen en finetunen in zijn dienstenpakket aanbiedt, bewijst zich inmiddels uitstekend. Het volledig in RVS 316 uitgevoerde product zuigt middels een vooraf ingesteld volume de gewenste hoeveelheid massa aan en perst deze weg via de norzzle. Daarbij is het afvulvolume/-gewicht tijdens de productie handmatig te corrigeren. De afvulhoeveelheid is tot op 0,8 gram (plusminus) nauwkeurig. 

Meerdere toepassingen

De afvulkop kan diverse soorten massa's aan, in temperatuur variërend van 20 tot maximaal 70 graden Celsius en is in te bouwen in vrijwel elke bestaande productielijn. Indien gewenst kan VosTec ME eventuele aanpassingen realiseren. Met deze afvulkop valt zowel te kiezen voor handmatig afvullen met behulp van een (tafelmodel) voetpedaal, als voor een in de productielijn geïntegreerde automatische versie. Deze doseerpomp is makkelijk demonteerbaar voor het schoonmaken en desinfecteren van onderdelen.

Informeer vrijblijvend!